Acasă

Despre Societatea  Română de Audiologie și Patologie a Comunicării

De la fondarea sa în anul 2014 și până în prezent, SRAPC a desfășurat o activitate susținută, organizând  numeroase cursuri de specialitate în domeniul audiologiei și vestibulogiei, participând la dezvoltarea asistenței medicale pentru pacienții cu surditate în colaborare cu Ministerul Sănătății sau fiind partener activ al altor asociații cu rol în dezvoltarea asistenței de specialitate pentru copiii cu implant cohlear.

SRAPC a devenit membru afiliat al European Federation of Audiology Societies și membru al International Society of Audiology din anul 2016.

Dezvoltarea în ritm alert a audiologiei pe plan global și interesul tot mai mare al specialiștilor pentru performanță profesională motivează organizarea de manifestări științifice care să aibă un puternic accent pe sesiunile practice și cursurile instrucționale. În acest sens în cadrul congresului nostru veți regăsi numeroase module practice alături de conferințe pe teme de mare actualitate. În România s-au deschis noi oportunități prin extinderea la scară națională a screeningului surdității la nou-născut, nevoia de specialiști în audiologie devenind una mai acută ca niciodată.