Al II-lea congres national de Orl Pediatrie cu participare internationala

111

Dragi colegi,

 

Vă mulțumim pentru prezența dumneavoastră la cel de-Al doilea Congres Național de ORL Pediatrie cu participare internațională, organizat în perioada 18-21 Mai 2016 la Palatul Culturii Iași.

Ne-a facut o reală plăcere să fim gazda acestui congres și dorim să vă impărtășim bucuria unui eveniment reușit la care ați participat cu interes și care v-a oferit posibilitatea schimburilor de idei și a dezbaterilor pe teme importante pentru experiența dumneavoastră profesională.

Dorim de asemenea să mulțumim colegilor de la universitățile din străinătate pentru conferințele prezentate, precum și companiilor participante, fără de care această manifestare nu ar fi fost posibilă.

Pe parcursul celor 4 zile de lucrări evenimentul a reunit peste 400 de participanți (medici ORL, pediatri, neonatologi, audiologi, psihiatri-logopezi și studenți), confirmând nevoia de informare a comunității medicale.

Sperăm că acest congres s-a ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră din punct de vedere științific și organizatoric și ne exprimăm convingerea că și în viitor veți participa alături de noi la alte ediții la fel de interesante.

 

Cu deosebită considerație,

Sebastian Cozma
Președinte congres

Organizator:

orlSocietatea Română

de Otorinolaringologie Pedriatică

 

Societăți partenere:

SRAPCSocietatea Română de Audiologie

și Patologie a Comunicării

orl_chiSocietatea de ORL

și chirurgie cervico-facială

soc_pedSocietatea Română

de Pediatrie

anrAsociația Română

de Neonatologie

rinologieSocietatea Română

de Rinologie