Informații utile

Secretariatul cursului va fi amplasat la intrarea în Amfiteatrul Spitalului Clinic de Recuperare și va funcționa după următorul program:

  • Vineri, 23 noiembrie: 08:30 – 09:00;
  • Duminică, 25 noiembrie: 15:00 – 15:30;

Operatorul evenimentului:

Arkona Medical Events
Tel: 0232 707 295
E-mail: vertigo@srapc.ro

Pentru buna desfășurare a cursului, vă rugăm să luați în considerare următoarele recomandări:

Materialele cursului vor fi primite de participanții care au achitat taxa până la data de 10 noiembrie 2018. Acestea vor fi înmânate doar titularilor de drept la secretariatul evenimentului, pe data de 23 noiembrie 2018, în intervalul orar 08:30 – 09:00.

Taxa de participare asigură primirea materialelor evenimentului, accesul la prezentările în plen, sesiunile practice, pauzele de cafea și mesele de prânz.

Accesul în săli se va face numai în baza ecusonului primit odată cu înregistrarea la secretariat. Recomandăm purtarea ecusonului pe tot parcursul desfășurării evenimentului.

Participanții la Cursul postuniversitar național cu participare internațională SISTEMUL VESTIBULAR – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI. Abordare interdisciplinară a patologiei echilibrului, ediția a IV-a vor primi un certificat de participare creditat cu puncte EMC, eliberat de Colegiul Medicilor din Iași. Certificatele se vor înmâna exclusiv titularilor de drept pe data de 25 octombrie 2018, în intervalul orar 15:00 – 15:30, la secretariatul evenimentului.

Telefoane mobile: Vă rugăm ca, din respect pentru speakeri și ceilalți participanți, pe toată perioada prezentărilor să activați opțiunea Silent la telefoanele mobile.